REFLECTORIZANTE

Filtre active

PW369 - PW3 Jacheta Parka Iarna HI-VIS

Pret
572,00 lei 480.67 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Descriere: Această geacă de iarnă cu izolatie, concepută cu grijă, combină o țesătură rezistentă din poliester Oxford de 300D cu un aspect modern și aspect elegant. Ideal pentru condiții de vreme extremă, asigură o izolație termică excelentă cu căptușeală grea Insulatex. Caracteristici excepționale includ fermoare sub brațe pentru o respirabilitate sporită, capotă izolată cu garnitură de blană detașabilă și bandă reflectorizantă HiVisTex Pro.

PW365 -Jachetă 3-în-1 HiVis PW3

Pret
470,00 lei 394.96 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Jacheta PW3 3-în-1 este o alegere excelentă pentru muncitorii care apreciază versatilitatea și caracterul practic. Jacheta 3-in 1 este compusă dintr-o jachetă exterioară impermeabilă HiVis clasa 3 și un hanorac cu fermoar detașabil, care poate fi purtat singur. Interiorul captează căldura și menținee utilizatorul confortabil, în timp ce materialul exterior durabil din țesătură oxford 300D protejează împotriva vântului și a ploii. Caracteristicile inteligente includ mai multe opțiuni de stocare, fermoar Ezee zip, glugă detașabilă și acces la imprimare pentru personalizare.

PW371 - Jacheta Hi Vis PW3 Baffle

Pret
420,00 lei 352.94 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Acest PW3 Hi-Vis Baffle conceput cu materiale de calitate ce oferă o bandă reflectorizantă HiVisTex Pro pentru o mai mare libertate de mișcare. Poliesterul ripstop exterior, combinat cu izolația termică ușoară Insulatex, oferă o soluție ultra-rezistentă la apă si pentru activitatile în aer liber. Caracteristicile inteligente includ încuietoare cu fermoar Ezee Zip și buzunare cu fermoar pentru depozitare sigură.

PW374 - Vesta Reversibila Hi Vis PW3

Pret
345,00 lei 289.92 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Acest design inovator ce ofera căldură se caracterizează prin stilul său modern, cu multe caracteristici practice și o țesătură fluorescentă rezistentă la pate . Podusul furnizează căldură și un confort optim, în timp ce caracteristica reversibilă îl face adaptabil atât la muncă, cât și la petrecere a timpului liber.