TRICOURI

Filtre active

C464 - Jacheta Esential 2in1

Pret
268,00 lei 225.21 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Un stil adaptabil, funcțional care oferă un raport preț-calitate excelent. Această jachetă este prevăzută cu două buzunare laterale spațioase, un buzunar interior la piept cu închidere cu arici, gluga reglabila ascunsă și mâneci detașabile cu fermoar. Are o căptușeală groasă din lână caldă și panouri contrastante închise pentru protecție împotriva murdăriei. Această jachetă este practică, robustă și fiabilă.

PW375 -Jachetă Softshell Hi-Vis Clasa 1 PW3

Pret
283,00 lei 237.82 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Jacheta Softshell Hi-Vis clasa 1 PW3 se caracterizează prin designul său modern, proaspăt și prin adaptarea elegantă contemporană. Țesătura respirabilă, rezistentă la apă și la vânt cu 3 straturi de înaltă calitate, împreună cu mai multe caracteristici practice, asigură vă că aceasta reprezintă o soluție indispensabilă pentru o gamă de profesioniști. Banda reflectorizantă HiVisTex Pro este garantată pentru a face purtătorul să iasă din mulțime.

PW367 - Jacheta PW3 Hi-Vis 5-in-1

Pret
653,00 lei 548.74 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Rămâi vizibil, confortabil și protejat cu această superbă jachetă respirabilă 5-în-1. Această îmbrăcăminte inteligentă este extrem de adaptabilă la toate anotimpurile și la o varietate de condiții de lucru pentru utilizare multifuncțională. Geaca exterioară are o soluție cu mai multe buzunare, cu un spațiu dedicat pentru telefon, chei sau mănuși, în timp ce geaca interioară impermeabilă are căptușeală pentru căldură și confort maxim.

T500 - PW3 Jacheta de lucru HiVis

Pret
296,00 lei 248.74 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Cu design inovatic, aceasta jacheta HiVis in doua tonuri este stilata si practica, in acelasi timp. Buzunarul superior poate adaposti smartphonul, iar buzunarele inferioare sunt spatioase si au inchidere cu fermoar. Caracteristicile prezinta cusaturi reflectorizante, banda reflectorizanta HiVis Tex Pro, ajustare cu scai la maneci si cusaturi duble intarite

T402 - PW3 Jacheta Softshell Vision HiVis

Pret
345,00 lei 289.92 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Jacheta Softshel Vision este caracterizat prin designul modern si contemporan. Materialul respirabil in trei straturi, impermeabil si rezistent la vant impreuna cu caracteristicile practice il fac sa fie solutia ideala pentru o serie de activitati profesionale. Banda HiVis Tex Pro garanteaza vizibilitate deosebita