SOFTSHEEL

Filtre active

PW375 -Jachetă Softshell Hi-Vis Clasa 1 PW3

Pret
283,00 lei 237.82 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Jacheta Softshell Hi-Vis clasa 1 PW3 se caracterizează prin designul său modern, proaspăt și prin adaptarea elegantă contemporană. Țesătura respirabilă, rezistentă la apă și la vânt cu 3 straturi de înaltă calitate, împreună cu mai multe caracteristici practice, asigură vă că aceasta reprezintă o soluție indispensabilă pentru o gamă de profesioniști. Banda reflectorizantă HiVisTex Pro este garantată pentru a face purtătorul să iasă din mulțime.

PW365 -Jachetă 3-în-1 HiVis PW3

Pret
470,00 lei 394.96 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Jacheta PW3 3-în-1 este o alegere excelentă pentru muncitorii care apreciază versatilitatea și caracterul practic. Jacheta 3-in 1 este compusă dintr-o jachetă exterioară impermeabilă HiVis clasa 3 și un hanorac cu fermoar detașabil, care poate fi purtat singur. Interiorul captează căldura și menținee utilizatorul confortabil, în timp ce materialul exterior durabil din țesătură oxford 300D protejează împotriva vântului și a ploii. Caracteristicile inteligente includ mai multe opțiuni de stocare, fermoar Ezee zip, glugă detașabilă și acces la imprimare pentru personalizare.

T402 - PW3 Jacheta Softshell Vision HiVis

Pret
345,00 lei 289.92 lei fara TVA.
Availability: Out of stock

Jacheta Softshel Vision este caracterizat prin designul modern si contemporan. Materialul respirabil in trei straturi, impermeabil si rezistent la vant impreuna cu caracteristicile practice il fac sa fie solutia ideala pentru o serie de activitati profesionale. Banda HiVis Tex Pro garanteaza vizibilitate deosebita